08 605 4444 info@sfsservieces.se

Utlandsflytt

Eller ring oss på 08 605 4444

Utlandsflytt med SFS

Den absolut första faktum som alla tänker på under en utlandsflytt är Planeringen ! Hur ska man påbörja och genomföra flytten på ett smidigt sätt! Vi är en stöld flyttfirma just under rubriken utlandsflytt och det är där för garanterar vi dig dem säkra metoderna att kunna slutföra ditt flytt på bästa sätt även utanför Sveriges gränser. Vi planerar hela flytten för dig så att du inte behöver tänka just på den svåra biten utan att fokusera på dina framtidsplaner och all lycka som du kommer att möta på den nya miljön. Vi vet att du planerar att bygga up ditt liv med nya utmaningar och alla dina värdefulla tillbehör behövs att vara på plats för att underlätta allt för dig. Där för garanterar vi ett trygg och säker sätt att frakta alla dina värdefulla tillbehör och saker under hela resan. Det har blivit vanligare för många folk att ta sig till olika länder och med hjälp av oss kan du på en enklare och säkrare sätt tänka på livsmöjligheter  du blir bjuden att uppleva, oavsett vart du tänker att befinna dig i framtiden.

Utbildad personal med riktiga löner

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

Nöjd kund-garanti

Bedömning av våra tjänster kan vara subjektivt. Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss direkt.

Bästa möjliga för miljön

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför gör vi alltid klimatsmarta val så långt det är möjligt.

50% Avdrag Direkt På Fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av SFS service får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Direkt på fakturan.

Vad säger våra kunder om oss?​

Våra kunder är vår viktigaste resurs! Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara så nöjda att de rekommenderar oss vidare till andra!

Fönsterputs v-rum/kök + inglasad balkong (inkl polering av kalkavlagringar).
Proffsig o bra service i offertprocessen
En polack + en rumän putsade. Mycket trevliga, noggranna och snabba. Snyggt resultat. Har rekommenderat grannar att anlita SFS.

Charlotte A.

Beställde fönsterputs till ett stort hus med många fönster. De var snabba på att återkoppla, snabbt utfört arbete med väldigt bra resultat. Hade även bäst pris då jag jämförde med ett visst antal firmor i Stockholm. Supernöjd!

Anders O.

Jag har beställt flytthjälp och flyttstäd . Mycket bra kundservice och lätt att få tag på de. Väldigt trevliga personal som svarar snabbt på alla frågor . Flyttdagen var de på plats i tid , killarna är super trevliga och professionella på det de gör , snabba och de gör precis som man vill .

Annika D.

Är ni intresserade av en offert från oss?

Komma i Kontakt

Vill du kontakta SFS? Ring oss, skicka ett e-mail eller fyll i kontaktformuläret nedan och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

SFS är en städ- flytt och transportfirma som utför sina tjänster med hög kvalitet och på ett professionellt sätt. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda och känner sig trygga. Läs mer om oss.

Hör av dig till oss!

Vårt huvudkontor hittar du på KLAPPBRYGGAN 1 i Åkersberga

 

Våra öppettider på kontoret är:

Måndag – Lördag 8.00 – 17.00

 

Telefontider:

Alla Dagar: 24/7, Vi svarar ALLTID!