08 605 4444 info@sfsservieces.se

Packmaterial

Eller ring oss på 08 605 4444

Packmaterial med SFS

Förutom hur en flytt ska planeras och genomföras smidigt måste man tänka kring packningen och hur mycket saker man äger för att inte missa beräkningen kring både tid och antal flyttkartonger. Oftast händer att man på börjar packningen och sedan blir stressat över hur man kan genomföra packningen när man inte har haft någon aning om sina antal överdrivna saker man oftast har i ett hos håll. Vår värdefulla kunskap inom flytt och packning kan vara i stort hjälp just för dig som känner dig stressat just för den biten. Du kanske inte vill att ha vårt hjälp i hela flyttvägen men uppskattar åtminstone tips och råd och packmaterial.

Vi är en flyttfirma med alla möjliga hjälp som du kan önska dig som kund. Vi har all utrustning  för en smidigare flytt och packning. Hos oss kan du alltid hitta det sort materialet du behöver för din flytt. Vi har tillgång till olika mängder av former och samt olika storlek packningar /flyttkartonger, etc. Man har alltid möjlighet att välja från våra nya eller begagnade flyttförpackningar beroende på budgeten man har. Kontakta oss gärna om du ser fram emot för en enklare och smidigare flytt.

Utbildad personal med riktiga löner

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

Nöjd kund-garanti

Bedömning av våra tjänster kan vara subjektivt. Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss direkt.

Bästa möjliga för miljön

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför gör vi alltid klimatsmarta val så långt det är möjligt.

50% Avdrag Direkt På Fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av SFS service får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Direkt på fakturan.

Vad säger våra kunder om oss?​

Våra kunder är vår viktigaste resurs! Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara så nöjda att de rekommenderar oss vidare till andra!

Fönsterputs v-rum/kök + inglasad balkong (inkl polering av kalkavlagringar).
Proffsig o bra service i offertprocessen
En polack + en rumän putsade. Mycket trevliga, noggranna och snabba. Snyggt resultat. Har rekommenderat grannar att anlita SFS.

Charlotte A.

Beställde fönsterputs till ett stort hus med många fönster. De var snabba på att återkoppla, snabbt utfört arbete med väldigt bra resultat. Hade även bäst pris då jag jämförde med ett visst antal firmor i Stockholm. Supernöjd!

Anders O.

Jag har beställt flytthjälp och flyttstäd . Mycket bra kundservice och lätt att få tag på de. Väldigt trevliga personal som svarar snabbt på alla frågor . Flyttdagen var de på plats i tid , killarna är super trevliga och professionella på det de gör , snabba och de gör precis som man vill .

Annika D.

Är ni intresserade av en offert från oss?

Komma i Kontakt

Vill du kontakta SFS? Ring oss, skicka ett e-mail eller fyll i kontaktformuläret nedan och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

SFS är en städ- flytt och transportfirma som utför sina tjänster med hög kvalitet och på ett professionellt sätt. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda och känner sig trygga. Läs mer om oss.

Hör av dig till oss!

Vårt huvudkontor hittar du på KLAPPBRYGGAN 1 i Åkersberga

 

Våra öppettider på kontoret är:

Måndag – Lördag 8.00 – 17.00

 

Telefontider:

Alla Dagar: 24/7, Vi svarar ALLTID!