08 605 4444 info@sfsservieces.se

SFS Tjänster

FLYTTHJÄLP

SFS är flyttfirma för dig som planerar att flytta och behöver flytthjälp. Vår verksamhet sträcker sig främst till region Stockholm, men vi kör även i hela landet.

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Behöver du hjälp med något som berör trädgårdsskötsel? Vi rensar, vattnar, beskär, krattar, gödslar, klipper m.m. Allt på ett så grönt och ekologiskt sätt som möjligt!

STÄDNING

Söker du efter en seriös städfirma i Stockholm? SFS erbjuder hjälp med allt inom städ; Vi utför professionella  städtjänster för både privatpersoner och företag.

TRANSPORT

SFS erbjuder budtjänster och transporter i hela landet och till utomland, för både privatpersoner och företag.  Våra budbilar kör transporter i alla dess former.

FÖNSTERPUTSNING

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Stockholm? Vi erbjuder fönsterputs i både hus, lägenheter, kontor och butiker. Vi rengör dina fönster på tider som passar dig.

ÅTERVINNING

Det är inte varje dag man orkar städa förrådet, sortera gamla prylar och åka till återvinningen. Vi hämtar det du inte orkar lämna och tillsammans gör vi skillnad för miljön!

En Erfaren Och Professionell Firma

Vi har idag ett brett tjänsteutbud och åtar oss uppdrag från både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Utöver flytthjälp utför vi transport, hemstädning, kontorsstädning, byggstädning, trappstädning, trädgårdsskötsel, återvinning, fönsterputsning, bud med mera. Allt i enlighet med en noggrant utarbetad process för att säkerställa en hög kvalitet i vårt arbete.

Nöjda Kunder

Experter

Års Erfarenhet

Gratis Offert

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster eller vill ha en kostnadsfri offert. 

Vill du jobba på SFS?

Om du också vill ha ett flexibelt och spännande jobb där du dagligen möter spännande människor ska du kontakta oss! Vi växer så det knakar och söker just nu fler härliga kollegor till vårt städteam och flytteam i Stockholm

Vad Säger Våra Kunder?

Bra struktur, flyttade mina saker med omsorg och hjälpte till att ställa alla kartonger på rätt ställe. Mycket trevliga och jag är väldigt nöjd!

Eva A.

Mycket bra o trevlig personal. Välstädat och bra info ifrån SFS. Aldrig omöjligt att ändra eller lägga till städ. Bra bemötande.

Viktoria S.

Varmaste rekommendationer! De är effektiva, smarta och otroligt vänliga. En firma med ett stort hjärta!

Walter B.

Städhjälp och trädgårdshjälp. Servicen är suverän och dem hjälper alltid vid extra behov. Bästa hemserviceföretaget du kan anlita.

Tobias C.

Är ni intresserade av en offert från oss?

Komma i Kontakt

Vill du kontakta SFS? Ring oss, skicka ett e-mail eller fyll i kontaktformuläret nedan och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

SFS är en städ- flytt och transportfirma som utför sina tjänster med hög kvalitet och på ett professionellt sätt. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda och känner sig trygga. Läs mer om oss.

Hör av dig till oss!

Vårt huvudkontor hittar du på KLAPPBRYGGAN 1 i Åkersberga

 

Våra öppettider på kontoret är:

Måndag – Lördag 8.00 – 17.00

 

Telefontider:

Alla Dagar: 24/7, Vi svarar ALLTID!