08 605 4444 info@sfsservieces.se

Om Oss

Vi är ett Stockholmsbaserat företag som utför tjänster inom städ, flytt och fastighetsskötsel hos företag, banker, institutioner och i privata hem.

Kontakta Oss

Varför finns vi?

Vår vision är att ge Stockholms alla hushåll en möjlighet att få ett rent och snyggt hem/kontor/butik till ett överkomligt pris. Med många års erfarenhet av hemstädning och flyttning vet vi hur det går att göra arbetet med företaget effektivt och därigenom kunna hålla ett lågt pris.

Lågt fast pris och flexibilitet

Lite kort kan man säga att kombinationen av marknadens trevligaste pris och mest flexibla städabonnemnang gör att kunderna väljer oss.

Din trygghet och säkerhet är A och O

SFS arbetar bara med fasta egna medarbetare anställda hos oss. Det ger den kontinuitet och trygghet som kunden önskar. 

God kvalitet, noggrannhet och nära kontakt

Med hjälp av SFS Services vill vi hjälpa till att lösa den del av våra kunders livspussel som många kanske inte tycker är den man vill lägga tid på när man väl är ledig – städningen/flyttning. Vi vill helt enkelt skapa lite frid för våra kunder i den stressiga vardagen.

Vår kundpolicy utgår från att vi ska erbjuda ett hemstädning/flyttningsalternativ som bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan våra personal och kund.

Din hemstädare – Vår medarbetare

Våra medarbetare är serviceinriktade, noggranna och vi arbetsleder på svenska.

En viktig del i vårt företag är att erbjuda personalen bra villkor, eftersom de då stannar längre och därmed ger en bättre kundupplevelse. I vår personalpolicy ingår därför att alla medarbetare ska vara anställda på SFS, att vi ska betala bra lön och de är självklart också försäkrade under arbetstid.
Här finns vi

Prova oss om du vill få ett mer personligt bemötande än vad de stora drakarna kan ge!

Är ni intresserade av en offert från oss?

Komma i Kontakt

Vill du kontakta SFS? Ring oss, skicka ett e-mail eller fyll i kontaktformuläret nedan och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

SFS är en städ- flytt och transportfirma som utför sina tjänster med hög kvalitet och på ett professionellt sätt. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda och känner sig trygga. Läs mer om oss.

Hör av dig till oss!

Besöksadress: Varuvägen 9, Älvsjö

 

Våra öppettider på kontoret är:

Måndag – Fredag 8.00 – 17.00

 

Telefontider:

Måndag – Fredag 8.00 – 18.00!