08 605 4444 info@sfsservieces.se

TRYGG BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

 
 

För att du ska känna dig trygg med hur vi på SFS SERVICES AB behandlar dina personuppgifter vill vi berätta för dig vad som gäller.

SFS SERVICES AB har tekniska system, regler och rutiner som ska säkerställa att vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). De behandlingar vi gör av personuppgifter ska vara lagliga och korrekta. När uppgifterna samlas in måste vi informera dig om varför vi behöver dina uppgifter, hur vi behandlar dem och om de sprids vidare. Vi får inte samla in mer uppgifter än vad som behövs för ändamålet. Personuppgifterna ska skyddas mot oavsiktlig eller avsiktlig förlust, förstöring eller skada eller mot otillåten behandling.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är en uppgift som på något sätt kan kopplas till dig som person. Det kan till exempel vara ditt namn, personnummer eller IP-adress. Men det är också bilder, filmer och ljudupptagningar där du medverkar och kan identifieras. Likaså egendom som kan kopplas till dig som person.

Så behandlar vi dina personuppgifter

SFS SERVICES AB är personuppgiftsansvarig. Vi behandlar dina uppgifter elektroniskt och lagrar dem i enlighet med vad gällande lagstiftning säger. Detta innebär normalt att uppgifterna sparas i sju år på grund av bokföringslagen.

SFS SERVICES AB har inte rätt att sälja personuppgifter ur registren, men lämnar uppgifterna till andra myndigheter främst i form av Skatteverket för att kunna göra RUT-avdrag. Vi delar också personuppgifterna med våra leverantörer av IT-system med vilka vi också har så kallade personuppgiftsbiträdesavtal. Personuppgifterna kan också komma att delas med våra dotterbolag för utförande av exempelvis specialtjänster i form av fönsterputsning eller golvvård. Uppgifter överförs till utlandet då våra IT-leverantörer har servrar ibland annat Irland och Denmark.

SFS SERVICES AB:s system har organisatoriska och tekniska säkerhetsåtgärder. Exempelvis har enskilda anställda enbart tillgång till de uppgifter som krävs för tjänsten. Samtliga system har skydd mot obehörig åtkomst via internet.

Det här är dina rättigheter

Du kan kontakta SFS SERVICES AB för att få reda på vilka uppgifter vi har lagrat om dig. Du har också rätt att få reda på varför vi har sparat uppgifterna och om vi har lämnat dem vidare till tredjepart.

Du kan kontakta din kontaktperson hos oss och begära att få dina personuppgifter skickade per post eller e-post. För din säkerhet skickas informationen endast till din folkbokföringsadress eller till den e-postadress som finns registrerad i vårt kundsystem. Säkerhetsbedömning görs innan uppgifter skickas med e-post.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse eller för att begära att vi begränsar behandlingen. Du har också i vissa fall rätt att göra invändningar eller begära överföring eller radering av dina uppgifter. Detta gör du genom att ta kontakt med din kontaktperson hos oss. SFS SERVICES AB är i vissa fall skyldig enligt lag eller förordning att behandla dina personuppgifter trots att du har begärt att vi inte skall göra detta.

Kontakta oss

Du har rätt att vända dig till Datainspektionen med en anmälan om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

SFS SERVICES AB:s dataskyddsombud kan nås på e-postadress info@sfsservices.se .

Utbildad personal med riktiga löner

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

Nöjd kund-garanti

Bedömning av våra tjänster kan vara subjektivt. Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss direkt.

Bästa möjliga för miljön

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför gör vi alltid klimatsmarta val så långt det är möjligt.

50% Avdrag Direkt På Fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av SFS service får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Direkt på fakturan.

Vad säger våra kunder om oss?​

Våra kunder är vår viktigaste resurs! Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara så nöjda att de rekommenderar oss vidare till andra!

Fönsterputs v-rum/kök + inglasad balkong (inkl polering av kalkavlagringar).
Proffsig o bra service i offertprocessen
En polack + en rumän putsade. Mycket trevliga, noggranna och snabba. Snyggt resultat. Har rekommenderat grannar att anlita SFS.

Charlotte A.

Beställde fönsterputs till ett stort hus med många fönster. De var snabba på att återkoppla, snabbt utfört arbete med väldigt bra resultat. Hade även bäst pris då jag jämförde med ett visst antal firmor i Stockholm. Supernöjd!

Anders O.

Jag har beställt flytthjälp och flyttstäd . Mycket bra kundservice och lätt att få tag på de. Väldigt trevliga personal som svarar snabbt på alla frågor . Flyttdagen var de på plats i tid , killarna är super trevliga och professionella på det de gör , snabba och de gör precis som man vill .

Annika D.

Är ni intresserade av en offert från oss?

Komma i Kontakt

Vill du kontakta SFS? Ring oss, skicka ett e-mail eller fyll i kontaktformuläret nedan och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

SFS är en städ- flytt och transportfirma som utför sina tjänster med hög kvalitet och på ett professionellt sätt. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda och känner sig trygga. Läs mer om oss.

Hör av dig till oss!

Vårt huvudkontor hittar du på KLAPPBRYGGAN 1 i Åkersberga

 

Våra öppettider på kontoret är:

Måndag – Lördag 8.00 – 17.00

 

Telefontider:

Alla Dagar: 24/7, Vi svarar ALLTID!